Perfil de la companyia

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED ofereix gestió i servei de la cadena de subministrament de fabricació. Estem compromesos amb el subministrament de BOM One Stop des de l'any 2000 a Shenzhen, incloent components electrònics com circuit integrat, connector, relé, condensador, resistència, mòdul, sensor, oscil·lador de cristall, díode, memòries, inductor, etc. La seu central és a Shenzhen i té sucursals. a Hong Kong, Guangzhou.

L'equip de vendes experimentat i d'alta qualitat, l'equip de compres i l'equip de control de qualitat segueixen rebent el reconeixement dels nostres clients. Durant els anys que passen, el nostre domini empresarial s'ha estès des del país a més de 30 països d'arreu del món. Ens centrem en la integració de recursos locals i globals, i construïm canals de distribució independents i estables. D'altra banda, es va establir un equip de control de qualitat professional i responsable, que inclou inspecció visual, proves de marcatge, proves elèctriques i proves de raigs X. Això ens dóna confiança per oferir productes d'alta qualitat

La rica cadena de productes ens permet servir als clients en diversos camps, com ara: militar, automoció, medicina, electrònica de consum, control industrial, Internet de les coses, noves energies i comunicacions, etc. Podem oferir un lliurament ràpid de logística, suggeriments de peces alternatives, control de costos i reciclatge d'inventaris.

Com un vell refrany a la Xina: 精诚所至,金石为开 (la sinceritat és la clau de l'èxit) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY pretén ser un soci genuí per ajudar els nostres clients.

El nostre equip

CEO

MR. HAI CHENG GUO

El 2003, la primera vegada que el Sr. Guo va tocar components electrònics IC. En els primers 7 anys va estar aprenent tot tipus de components electrònics, fins al 2010, ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY es va construir a Shenzhen, per donar servei a les fàbriques locals, especialitzades en negocis locals. Amb el desenvolupament de la globalització i Internet, va notar que hi havia un gran potencial al mercat global, per tant, ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY es va estendre al mercat global el 2013.

Responsable de vendes a l'estranger

Mr. Jess

Jess va estar treballant en vendes des del 2014. Del 2014 al 2017, va treballar en un banc com a venedor, però no estava satisfet amb una feina avorrida al banc. Després del 2017, es va incorporar a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY com a vendes a l'estranger. Al llarg dels anys, una actitud de treball positiva i entusiasta el va fer afirmar per part de clients i companys. A partir de 2021, es va convertir en gerent de l'equip de vendes a l'estranger.

Cap de compres

Mr. Danny

Danny era sènior de compres, tot i que era jove, tenia més de 10 anys d'experiència en el mercat global de components electrònics. Durant anys, Danny es va comprometre a desenvolupar i establir canals de subministrament independents, relacions amb distribuïdors i fàbriques locals i globals. Per assegurar-nos que podem oferir millors ofertes i una àmplia línia de productes.

Gestor de control de qualitat

Miss. Zhang

La senyoreta Zhang treballava al laboratori de proves abans que ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY. Tenia una profunda comprensió sobre la inspecció visual, les proves de marcatge, les proves de raigs X, les proves elèctriques i les proves de raigs X. La professionalitat i la responsabilitat la van fer convertir en la nostra gerent de proves el 2019. Ara lidera un equip per garantir la qualitat dels nostres productes, durant un complex i mercat canviant.

Gerent de finances

Miss Aeilmmee

La senyoreta Aeilmmee va estar treballant en un banc durant 5 anys. I ara s'està especialitzant en la nostra gestió financera i comptabilitat.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declaració de privacitat | Condicions d'ús | Garantia de qualitat

Top