Gestió de l'excés de material

ZHONG HAI SHENG Technologies ofereix múltiples solucions per al vostre inventari electrònic en excés. Tant si teniu peces obsoletes com si teniu un excedent de components electrònics, tenim més de 20 anys d'experiència per ajudar-vos a trobar l'estratègia adequada.

La nostra empresa treballa amb una gran varietat de components que inclouen semiconductors nous i obsolets, connectors, terminals, components militars, passius, discrets, díodes, actius, interruptors, relés, CPU, discs durs, pantalles i molt més.

Per tal d'atendre millor les vostres necessitats, tenim tres programes per triar. Cada solució es pot personalitzar per beneficiar-vos:

Compres de lots d'inventari electrònic en excés

La solució de compra de lots funciona bé per a les empreses que busquen alliberar espai i recuperar diners. ZHONG HAI SHENG revisarà la vostra llista d'excés i us notificarà en un termini de 48 hores amb una oferta.

Venda línia a línia

El nostre programa línia per línia és una opció fantàstica per a les empreses que vulguin tenir el seu inventari a mà. Utilitzem la nostra base de dades mundial per difondre el vostre inventari perquè pugueu obtenir el màxim rendiment. Un cop trobem compradors, ens podeu enviar i nosaltres ens encarreguem de la resta. És fàcil!

Inventari de consignació

Mantenir el vostre material a mà amb ZHONG HAI SHENG Technologies garanteix que el vostre material s'enviï, es compti i s'uneix aquí al nostre magatzem climatitzat. L'avantatge d'aquesta opció és la recuperació d'espai de magatzem i, potencialment, un rendiment financer més elevat en comparació amb la liquidació. Si la vostra empresa necessita de tornada alguna de les peces, simplement feu-nos-ho saber i us les enviarem de manera gratuïta!

Gestioneu l'excés d'inventari

Independentment de l'opció que trieu, permetre als experts de ZHONG HAI SHENG Technologies gestionar el vostre excés d'inventari alleujarà l'espai al vostre magatzem, els rendiments financers per a la vostra empresa i no oblidem ser respectuosos amb el medi ambient. En no descartar l'excés d'inventari electrònic i contribuir als residus electrònics que estàs reciclant!

Carregueu la vostra llista d'inventari

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declaració de privacitat | Condicions d'ús | Garantia de qualitat

Top