Gestió de la cadena de subministrament

Durant els darrers 20 anys, hem creat una cadena de proveïdors a tot el món, per oferir una gamma completa de serveis, com ara distribució, suport d'escassetat i gestió d'inventaris. Més de milions d'informació d'inventari de components electrònics que podem gestionar.

Cadena de subministrament mundial

Com a part més competitiva, durant 20 anys ens centrem a crear un sistema de cadena de subministrament madur. La selecció estricta, el control de qualitat i la cooperació contínua són 3 punts importants per fer que la nostra cadena de subministrament sigui saludable i un desenvolupament sostenible. I cada punt tenim un flux de processament complet. La majoria dels nostres canals són fàbriques locals i mundials, agents oficials i cada mercat a tot el món.

Gamma completa de components electrònics

Al principi només ens vam especialitzar a Integrated Circuit Chip. Durant el desenvolupament de l'empresa, per tal de satisfer les necessitats dels clients i un millor servei. Hem ampliat la nostra gamma de productes a CPLD o FPGA, MCU, DSP i Memòria o Flash, cobrint moltes àrees de productes principals com ara: productes de consum, electrònica d'automoció, equips mèdics, comunicació, indústria aeroespacial o militar, etc.

Diverses Marques

Com a distribuïdor independent professional, tenim un coneixement més aprofundit de la gamma de productes de cada marca i per proporcionar informació precisa del subministrament original de fàbrica. Diverses marques que podem oferir: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, IOGA, GELÍCIA, MICRON, etc.

Obsolet, subministrament de peces EOL

A causa de la cadena de subministrament global, sempre ens dediquem a ajudar els clients a trobar de manera ràpida i precisa peces obsoletes, al final de la vida útil i difícils de trobar. La majoria d'aquestes peces es troben a l'antiga DC, el control de qualitat és crucial. També vam configurar el processament d'inspecció: microscopi digital per a proves visuals, inspecció d'etiquetes i paquets originals, prova de funció, prova de raigs X, etc.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declaració de privacitat | Condicions d'ús | Garantia de qualitat

Top