declaració de privacitat

1. ús del contingut del lloc

zhong hai sheng

El lloc web es reserva el dret d'interpretar el contingut d'aquest lloc i els continguts d'aquest lloc només per al vostre ús personal. El contingut contingut en els drets d'autor i altres avisos de propietat, s'ha de respectar i es conservarà una còpia. Si el contingut del lloc sense la declaració correcta, no vol dir que el lloc no tingui drets, no vol dir que el lloc no reclama drets, i vostè ha de respectar el principi de bona fe i els interessos legítims del contingut per a un ús legítim. modificar, copiar, mostrar públicament, publicar o distribuir aquests materials o utilitzar-los d'una altra manera amb finalitats públiques o comercials. Prohibir qualsevol d'aquests materials per a qualsevol altre lloc web o altres mitjans impresos o entorns informàtics de xarxa. Contingut al lloc i editar el formulari de protecció legal per llei de drets d'autor, qualsevol ús no autoritzat pot constituir drets d'autor, marca registrada i altres drets legals. Si no accepteu o incompleix aquests termes, la vostra autorització per utilitzar el lloc serà es cancel·larà automàticament i haureu de destruir immediatament qualsevol material descarregat o imprès.

2.Web de difusió de la informació

la disponibilitat del contingut d'aquest lloc sense cap forma de garantia.no garanteix l'exactitud i la integritat absoluta.El lloc en els productes, tecnologies, programes, preu i assignació estarà subjecte a canvis sense previ avís.Els continguts del lloc poden haver caducat, zhong hai sheng.no es compromet a actualitzar-los. L'emissió d'informació alimentada pot ser al vostre local encara no pot obtenir el producte, procés o servei, podeu sol·licitar-vos als contactes comercials i distribuïdor de zhong hai sheng.

3.Enviaments dels usuaris

a més de les disposicions de privadesa, diferents d'aquestes, envieu o publiqueu qualsevol material al lloc, o la informació de contacte (d'ara endavant denominada col·lectivament informació) es considerarà no confidencial i no propietari. El vostre ús d'aquest lloc no es considerarà violar les lleis, regulacions i la moral pública, no per correu o des del correu ni enviar cap material il·legal, amenaçador, difamatori, obscè, pornogràfic o un altre material il·legal. Si la gent té contingut d'informació i influència, hi ha proves de l'advertència o objecció a aquest lloc. no dubteu a eliminar el missatge o suspensió il·limitada de la informació del navegador web, sense necessitat d'obtenir consentiment previ, sense obligació de publicar l'avís, la situació és greu, aquest lloc pot ser retirat de l'usuari.

4.els usuaris intercanvien contingut

zhong hai sheng està a l'altura de supervisar o revisar l'usuari per enviar o publicar missatges o comunicar-se únicament entre ells informació en qualsevol àrea de responsabilitat, incloses, entre altres, sales de xat, fòrums de zhong hai sheng o altres fòrums d'usuaris, i qualsevol intercanvi. de contingut.zhong hai sheng pel contingut d'aquest intercanvi no assumeix cap responsabilitat, independentment de si donen lloc a difamació, privadesa, obscenitat o altres problemes. dret a la informació de contingut obscè o d'una altra manera censurable.

5.lloc per descarregar programari per utilitzar

si baixeu programari de l'ús de programari per complir amb l'acord de llicència de programari per portar tots els termes de la llicència de programari. Quan llegiu i accepteu l'acord de llicència de programari abans que les disposicions no descarregueu ni instal·leu el programari.

6.enllaços a llocs web de tercers

enllaços a llocs web de tercers només per a una comoditat per a vostè. Si utilitzeu aquests enllaços, abandonarà el lloc.zhong hai sheng no ha revisat cap lloc de tercers, aquests llocs i el seu contingut no controlen, sense cap responsabilitat. decideixes accedir a qualsevol enllaç a llocs de tercers, les seves possibles conseqüències i riscos a càrrec dels teus.

7.limitació de responsabilitat

zhong hai sheng i els seus proveïdors o tercers esmentats no es fan responsables de cap dany (incloent, entre d'altres, la pèrdua de guanys, la pèrdua de dades o la interrupció del negoci causada per danys), tant si aquest dany és degut a l'ús o no es pot utilitzar el lloc web, i el lloc enllaça a qualsevol lloc web o qualsevol informació continguda en aquests llocs causat, i independentment de si tenen aquest contracte, dany o qualsevol altra base legal per endavant i aquest ha estat, tal dany es pot produir consell.si utilitzeu aquest lloc com a resultat de la informació o les dades necessàries per al manteniment, reparació o correcció d'equips, vostè ha de ser conscient de la seva pròpia ha d'assumir tots els costos derivats d'això.zhong hai sheng en el cas de les situacions següents sense responsabilitat: la transmissió d'informació per part del proveïdor de serveis de xarxa (zhong hai sheng. i la seva persona autoritzada) que no sigui l'iniciat; la transmissió d'informació, l'encaminament, la connectivitat i l'emmagatzematge es proporciona mitjançant el procés tècnic automàtic necessari, la informació selecció del proveïdor de serveis de xarxa; a més d'altres requisits de resposta automàtica, el proveïdor de serveis de xarxa no selecciona aquests proveïdors i destinataris d'informació; sistema de proveïdors de serveis de xarxa o intermediari de xarxa o emmagatzematge temporal d'informació còpia del formulari, en circumstàncies normals, no una persona diferent del destinatari previst va rebre el temps reservat no més llarg que el destinatari previst per proporcionar accés a la transmissió d'informació, encaminament o connectant-se a un temps raonable; mitjançant el sistema o la xarxa de transmissió de contingut d'informació intacte.

8.principis generals

zhong hai sheng pot modificar aquests termes en qualsevol moment. hauríeu de visitar aquesta pàgina per entendre els termes actuals, perquè aquests termes estan estretament relacionats amb vosaltres. determinades disposicions d'aquests termes poden estar en algunes pàgines per avisos legals expressament designats o per termes substituïts.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declaració de privacitat | Condicions d'ús | Garantia de qualitat

Top